som experts en Carn

Sucarn, carns selectes

LA COMPAnyia

Companyia fundada el 1984, especialitzada en la comercialització de productes carnis i derivats d’alta qualitat, tant d’importació com nacional, amb una extensa varietat en frescos, congelats i precuinats. Posem a la seva disposició les quantitats, talls i presentacions més adequades a les seves necessitats específiques, amb un servei regular, fiable i en les millors condicions sanitàries i de transport. Ens distingim per la nostra gran capacitat d’adaptació a les necessitats i demandes del client, així com a les tendències i evolució del mercat. Disposem d’un programa de formació contínua en totes les àrees de l’empresa per al nostre equip.

SERVEI AL CLIENT, UNA PRIORITAT.
Com a majoristes de carn posem, a la seva disposició: 

  • Les quantitats
  • Els tipus de tall i presentacions més adequades a les necessitats específiques
  • Servei regular i fiable 
  • Les millors condicions sanitàries i de transport  
  • Distribució a tota Espanya
  • Equip professional eficient i qualificat 
  • Capacitat d’adaptació a allò que demanda cada client 
  • Eficient canal de distribució, amb terminis de lliurament ràpids, i amb les quantitats i varietats de producte sol.licitats 
A més, cal destacar l’ampli ventall de productes que posem a disposició dels nostres clients i la capacitat de la nostra empresa d’oferir a cada client allò que ens demanda. Fins i tot, quan es tracta de talls que són poc habituals en el nostre mercat.  
Des de la seu central a Barcelona (Mercabarna), Sucarn distribueix a tota Espanya. Disposem de delegacions comercials a Madrid, València, Vigo, Sant Sebastiá, Albacete i Torrevieja.

TRAçabilitat automatitzada 
El nostre sistema de traçabilitat automatitzada cubreix tot el procés de producció. És a dir, des de l’origen, la cria, l’engreix, l’escorxador i la sala d’especejament. Tot el procés queda registrat a la base de dades, mitjançant codis intel·ligents. Així  assegurem el seguiment dels enviaments al llarg de la cadena de subministrament.

COMPROMís 
Som majoristes de carn compromesos. Per aquest motiu, garantim una producció ètica i racional. Ens basem en el respecte al producte, al consumidor i al mediambient. A Sucarn dispose personal qualificat i dels mitjans tècnics més avançats.

Scroll to Top