Guatlles escabetxades, recepta del xef Dani Lechuga

Codornices escabechadas
Descobreix com fer unes guatlles escabetxades en 6 senzills passos amb la recepta del xef Dani Lechuga. Et lleparàs els dits!!

Ingredients

  • 4 guatlles
  • 4 grans d’all
  • 1 ceba tendra
  • 1 porro
  • 1 pastanaga
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branca de farigola
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • 500 ml de brou de pollastre
  • 150 ml de vinagre de Xerès
  • 150 ml de vi blanc
Elaboració
  1. Tallar les verdures ben fines, inclòs l’all.
  2. Daurar les guatlles en una cassola amb oli d’oliva.
  3. Quan estiguin ben daurades, afegir les verdures i les herbes aromàtiques.
  4. Quan les verdures estiguin ben escalfades, afegir pebre vermell, vi i vinagre.
  5. Deixar que s’evaporin i cobrir amb el brou.
  6. Deixar coure 30 minuts.

Ja ho tens! Ara només queda servir una guatlla per ració i gaudir-ne! 

Codornices escabecadas del chef Dani Lechuga para SucarnDes SUCARN agraïm, com sempre, al xef Dani lechuga la gentilesa de compartir amb nosaltres aquesta i altres receptes del seu llibre LA COCINA DE LA CARNE. En Dani Lechuga està actualment als fogons de Bardeni-Caldeni, el Meatbar (Barcelona). Aquest és el seu últim i molt atractiu projecte gastronòmic: un restaurant amb producte excel.lent i un ambient gens encotillat.

Scroll to Top