Conill amb cireres, una recepta saborosa y assequible del xef Dani Lechuga

conejo-con-cerezas-receta-chef-dani-lechuga-para-sucarn

Vols aprendre a preparar un deliciós conill amb cireres amb la recepta del xef Dani Lechuga de Bardeni? Mai has cuinat amb fruites? Doncs, vinga, atreveix-te i dóna un toc diferent i personal al conill de sempre! Segueix els 7 senzills passos de la recepta i sorprèn a tothom amb un original i saborós conill amb cireres! 

INGREDIENTS
  • 1 conill mitjà
  • 20 cireres
  • 2 grans d’all
  • 1 ceba
  • 500 ml de brou de pollastre
  • 100 ml de moscatell
  • 100 ml d’oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre
ELABORACIÓ
  1. Salpebrar el conill tallat a vuitens.
  2. Daurar-lo en una paella amb oli d’oliva de  3 a 4 minuts per cada costat. Treure’l de la paella i reservar.
  3. Posar en una paella, a foc suau, amb els dos grans d’all aixafats i amb la pell, la ceba picada fina i la meitat de les cireres, prèviament tallades per la meitat i sense pinyol.
  4. Ofegar tot fins que la ceba estigui picada (uns 15 minuts)
  5. Després afegir el moscatell fins que redueixi i posteriorment el brou de pollastre. Deixar reduir de nou.
  6. Triturar amb túrmix i posar de nou a la paella amb el conill i deixar que bulli tot entre 10 i 15 minuts.
  7. EMPLATAT: Servir a cada plat el conill cuinat amb la seva salsa i col.locar al voltant les cireres fresques restants, també partides per la meitat i sense pinyol. 

La carn de conill és més fàcil de digerir que altres carns perquè és baixa en greixos. També és molt nutritiva i rica en minerals.

Xef Dani Lechuga

Ja només et queda una cosa:
gaudir d’aquest saborós conill!

 

receta-conejo-con-cerezas-chef-dani-lechuga

 

DES SUCARN AGRAÏM AL XEF DANI LECHUGA LA GENTILESA DE COMPARTIR AMB NOSALTRES AQUESTA RECEPTA, INCLOSA EN EL SEU LLIBRE LA COCINA DE LA CARN. EN DANI LECHUGA ESTÀ ACTUALMENT AL CAPDAVANT DELS FOGONS DE BARDENI EL MEATBAR (BARCELONA), EL SEU ÚLTIM PROJECTE GASTRONÒMIC. UN RESTAURANT AMB PRODUCTE EXCEL.LENT I UN AMBIENT GENS ENCOTILLAT. UN LLOC IMPRESCINDIBLE PER ALS MEATLOVERS!
I, SI ETS UN MEATLOVER, NO DEIXIS DE VISITAR LA NOSTRA SECCIÓ PRODUCTES SUCARN (ON TROBARÀS GRAN VARIETAT DE CARNS SELECTES I EXÒTIQUES). DÓNA’T UN CAPRICI!!
Scroll to Top