Costellam de xai rostit, una recepta del xef Dani Lechuga

Prepara un deliciós “costellam de xai rostit” en 5 fàcils passos

Et proposem la recepta del xef Dani Lechuga: “costellam de xai rostit” perquè elaboris un plat de restaurant en 5 fàcils passos. Pren nota del que necessites:

INGREDIENTS

2 costellams de xai

40 g de mantega

40 ml d’oli d’oliva

Sal

Pebre

 

ELABORACIÓ

 

  1. Tallar cada costellam en 2 trossos.
  2. Posar una mica d’oli d’oliva en una paella al foc i daurar els costellams.
  3. Després col·locar el costellam al forn, prèviament escalfat, a 180ºC durant 8 minuts.
  4. Preparar la guarnició.
  5. Servir mig costellam a cada plat i regar-lo amb suc de xai o qualsevol altre suc de carn. Acompanyar amb la guarnició.
I ara … T’atreveixes a sortir de la teva zona de confort? Llança’t amb una guarnició diferent!

 

Si vols provar alguna cosa nova, i no posar el típic acompanyament de patates o verdures, et suggerim que preparis aquesta guarnició de préssec per arrodonir el plat amb un toc diferent i sortir de la teva zona de confort.

 

INGREDIENTS

2 Préssecs

40 g de mantega

100 ml de licor de préssec

40 ml d’oli d’oliva

sal

 

ELABORACIÓ
  • Pelar els préssecs i tallar-los en 6 trossos.
  • Saltar en una paella durant 2 minuts amb la mantega i el licor de préssec.
  • Treure de la paella i reservar.
  • Quan estigui llest i emplatat el costellam, col·locar 3 trossos de préssec a cada plat.
Ja ho tens, una veritable delícia! Et sorprendràs!

 

Des de Sucarn donem les gràcies per la seva gentilesa i generositat, com sempre, al xef Dani Lechuga, que actualment està als fogons de Bardeni, el Meatbar (Barcelona), el seu últim projecte gastronòmic. Un restaurant amb producte excel·lent i un ambient gens encotillat.

Scroll to Top