Sucarn presenta, per cinquena temporada, la seva extraordinària selecció de xai sard

Sucarn, pionera en introducir el xai sard al mercat espanyol

Sucarn presenta, per cinquena temporada, la seva extraordinària selecció de xai sard

 

Febrer, 2020.- La companyia especialitzada en la comercialització majorista de productes carnis, Sucarn, porta al mercat espanyol, per cinquena temporada consecutiva, l’exquisida carn del xai de llet de Sardenya, amb Indicació Geogràfica Protegida (IGP). Sucarn, especialista en carns d’importació, ha estat pionera en la introducció d’aquest producte al mercat espanyol. L’empresa té una previsió de comercialització d’unes 10.000 unitats.

“Aquest volum suposa un lleuger increment en relació a l’últim exercici. Amb aquest producte, no es tracta de créixer si no de mantenir els estàndards de qualitat “, explica el director general de Sucarn, Valentín Choya.

L’empresa comercialitza el xai de llet sard en canals, en fresc, i també en peces, en congelat. Sucarn disposa d’un eficient canal de distribució que li permet servir als seus clients tant en terminis de lliurament molt curts, com en quantitats i varietat de producte.

El xai de Sardenya, amb Indicació Geogràfica Protegida, respon a estàndards de qualitat molt exigents.

La carn de xai és un producte genuïnament mediterrani, a les valls de l’illa de Sardenya han sabut conservar la criança tradicional d’ovelles i xais i perpetuar-la al llarg de segles. Les ovelles es crien en llibertat i sense estrès, i s’alimenten exclusivament de pastures naturals – sense pinsos – i espècies vegetals silvestres. Les valls ofereixen un entorn lliure de contaminació i un clima òptim per a la criança. A més, el xai de Sardenya amb IGP, respon a uns estàndards de qualitat molt exigents. Tot això dóna com a resultat una carn extraordinària, tendra i gustosa. En el cas de l’anyell de llet que comercialitza Sucarn, amb 25 – 30 dies de vida, aquest ha rebut únicament llet materna totalment natural i extraordinàriament nutritiva per a les cries per les característiques de l’alimentació de les ovelles.

“Fa cinc temporades que treballem amb aquest producte. Apostem per ell pel seu sabor i textura únics. Ha rebut molt bona acollida per part dels nostres clients. Qui el coneix, repeteix. Ara és el moment òptim de preu i de qualitat i també de gaudir d’aquest producte en fresc. Creiem que ara és un bon moment per optar per les canals fresques de l’anyell “, explica Juan Manuel Martínez, director comercial de la companyia.

Sucarn comercialitza aquest producte en canals fresques i ofereix l’especejament en congelat. Les canals es classifiquen, segons el seu pes, entre els 4 kg i els 7,2 kg.

Especialitat de Sucarn

La companyia Sucarn està especialitzada, sobretot, en les carns de boví, oví i cabrum d’importació així com en un catàleg extens de carns exòtiques.

“Som experts en trobar les carns més extraordinàries i importar-les”, explica Juan Manuel Martínez.

En aquest sentit, s’inscriuen productes com el seu excel·lent i conegut braó de porc cuinat “estil alemany” amb més de 15 anys de presència al mercat, el mateix xai de llet sard, així com tots els productes de boví emparats per la marca de reconegut prestigi “Gustas” i tota la gama de productes Angus.
És una empresa innovadora que ha introduït al mercat espanyol, des de fa molts anys, nombrosos talls de carn. D’aquesta empresa majorista que distribueix per tot Espanya, destaca l’ampli ventall de productes de què disposa i la capacitat d’oferir a cada client allò que demana, “fins i tot quan es tracta de talls que no són habituals en el nostre mercat”.
Des de la seva seu central a Barcelona i delegacions comercials a Madrid, València, Vigo, Sant Sebastià, Albacete i Torrevieja, distribueix amb regularitat a més de 700 clients.

Scroll to Top