La companyia Sucarn presentarà a Meat Attraction una selecció de carns madurades d’alta gama

La companyia especialitzada en la comercialització majorista de productes carnis i derivats, SUCARN, estarà present a Meat Attraction’19, del 17 al 19 de setembre a Madrid. Sucarn, que ja va sorprendre en les dues edicions anteriors d’aquesta fira del sector carni amb la qualitat i novetat dels seus productes, presentarà en aquesta edició una selecció de carns de vaca i vedella d’alta gama, madurades fins a un màxim de 35 dies.

Meat Attraction 2019 és l’escenari escollit per la veterana firma Sucarn, que aquest any celebra el seu 35 aniversari, per presentar una selecció exclusiva de carns de boví, de primera qualitat, madurades en “unes condicions òptimes i sota un control molt estricte”, explica Valentín Choya, director general de Sucarn. La companyia es proposa entrar amb força en el mercat de les carns madurades.

“La nostra aposta és oferir els millors talls madurats que es poden trobar al mercat espanyol”

Valentín Choya, director general de Sucarn

Sucarn ha realitzat una important inversió en una cambra específica per a la maduració de la carn. “Hem dissenyat molt curosament la cambra. Sobretot, ens preocupava aconseguir l’equilibri òptim de la unitat, tant en el flux de circulació d’aire com en temperatura i humitat”.

Suculenta, tendra i suau

Les carns que es presentaran seran una selecció de talls de boví (vaca i vedella) amb unes maduracions d’entre 15 / 21 dies per a la vedella, i 35 dies per a la vaca.

“Aquests terminis de maduració, i sota les condicions amb les quals nosaltres treballem, aporten al producte suculència i una textura molt tendra. A més, a partir dels 21 dies, la maduració contribueix a intensificar el sabor”

Valentín Choya

Les claus dels productes madurats de Sucarn són:

  • L’elecció dels talls. Són carns molt infiltrades en greix, i que provenen d’animals que viuen en condicions excel.lents.
  • Els rigorosos controls durant tot el procés de maduració.

Especialitat de Sucarn

Sucarn està especialitzada, sobretot, en carns de boví, oví i cabrum d’importació així com en un extens catàleg de carns exòtiques. De la seva oferta, destaquen productes com el seu excel.lent i conegut braó de porc cuinat “estil alemany” amb més de 15 anys de presència al mercat.

Sucarn es una empresa innovadora que ha introduït al mercat espanyol, des de fa molts anys, molts talls de carn. D’aquesta empresa majorista que distribueix a tota Espanya, destaca l’ampli ventall de productes que disposa i la capacitat per oferir a cada client allò que demanda, “fins i tot quan es tracta de talls que no són habituals al nostre mercat”.
Des de la seu central a Barcelona i les delegacions comercials a Madrid, València, Vigo, Sant Sebastià, Albacete i Torrevieja, Sucarn distribueix amb regularitat a més de 700 clients.

Scroll to Top