Sucarn llança una selecció premium de carns madurades sota la marca “Gustas”, per a la campanya nadalenca

La companyia especialitzada en la comercialització majorista de productes carnis i derivats, SUCARN, presenta una selecció premium de carn de vaca madurada i, per primera vegada, orientada a la campanya nadalenca. La gama, sota la marca de Sucarn per als seus productes selectes “Gustas”, presenta lloms madurats fins a 35 dies.

“Hem apostat per aquest producte que, per la seva exquisidesa i qualitat, se situa a l’elit de les carns madurades. Volem donar resposta a la demanda gastronòmica que existeix ara al mercat per aquest producte”

Sucarn

Sucarn, sota la marca d’alta gama “Gustas”, presenta per primera Sucarn llança una selecció de carns madurades per a la campanya nadalencavegada per a la campanya nadalenca una selecció exclusiva de peces de carn de vaca madurada, de primera qualitat. Són lloms d’entre 28 i 30 Kg amb una maduració d’entre 30 i 35 dies. El procés es realitza “en una cambra en condicions òptimes de temperatura i sota un control d’higiene i assecat molt estricte”, puntualitza Valentín Choya, director general de Sucarn.

Cal afegir que cada peça ha estat curosament seleccionada i, per això, totes elles presenten una infiltració excel.lent d’entre 4 i 5 graus (en una escala: 1 a 5).

Creiem que l’excepcionalitat de la seva qualitat i sabor satisfarà la demanda gastronòmica que ara hi ha en el mercat per les carns madurades. Oferim un producte únic d’una qualitat gustativa extraordinària”

Valentín Choya, director general de Sucarn

Concentració extraordinària de sabor

Valentín Choya explica que “l’elevat grau d’infiltració de greix que ofereix la nostra carn expost a una cuidada maduració permet una concentració de sabor i aroma pràcticament únics i una textura molt tendra”.  Pel que fa a l’evolució en cambra, Choya indica que “els terminis de maduració, sota les condicions amb les quals nosaltres treballem, aporten al producte suculència i una textura molt tendra. A més, a partir dels 21 dies, la maduració contribueix a intensificar el sabor!”.

Les claus dels productes madurats de Sucarn són:

  • L’elecció dels talls. Són carns molt infiltrades en greix, i que procedeixen d’animals que viuen en condicions excel.lents.
  • Els rigorosos controls durant tot el procés de maduració de la temperatura, higiene, assecat i humitat. 

Aquesta companyia, amb una experiència de 35 anys en el sector carni, porta preparant la seva entrada en el mercat de les carns madurades durant un any.

 “La nostra aposta és oferir els millors talls madurats que es poden trobar al mercat espanyol”

Valentín Choya

Especialitat de Sucarn

Sucarn està especialitzada, sobretot, en carns de boví, oví i cabrum d’importació així com en un extens catàleg de carns exòtiques. De la seva oferta, destaquen productes com el seu excel.lent i conegut braó de porc cuinat “estil alemany” amb més de 15 anys de presència al mercat. És una empresa innovadora que ha introduït en el mercat espanyol, des de fa molts anys, molts talls de carn.
D’aquesta empresa majorista que distribueix a tota Espanya, destaca l’ampli ventall de productes que disposa i la capacitat per oferir a cada client allò que demanda, “fins i tot quan es tracta de talls que no són habituals al nostre mercat”. Des de la seu central a Barcelona i les delegacions comercials a Madrid, València, Vigo, Sant Sebastià, Albacete i Torrevieja, Sucarn distribueix amb regularitat a més de 700 clients.

Scroll to Top