Les empreses majoristes de carn de Mercabarna preveuen comercialitzar 3.500 tones de producte aquest Nadal

L’empresa Sucarn ha presentat
la seva selecció de carns madurades

 

El sector de la carn de Mercabarna preveu distribuir unes 3.500 tones de carns selectes aquestes festes. Els majoristes d’aliments frescos de Mercabarna han informat conjuntament de les previsions de comercialització amb motiu de la present campanya de Nadal en una trobada amb els mitjans de comunicació en la qual també s’ha presentat la campanya “Aquestes festes, alegria i bona cuina” amb receptes de la mundialment reconeguda Carme Ruscalleda. La xef ha creat una excel.lent recepta de rosbif de llom de vedella o bou ideal per gaudir del bon producte carni aquest Nadal.

 

Sucarn ha presentat la seva selecció de carns maduradesPel que fa a la carn, de les 3.500 tones previstes, un 70% correspondrà a peces de boví (vedella i bou), la resta, un 30%, serà sobretot cabrit i també xai. Tot i que la unitat alimentària de Mercabarna no compta amb un mercat central de la carn, les seves empreses representen els principals distribuïdors a Catalunya en carn de boví i oví, així com en importació de carn, segment del qual l’empresa Sucarn és líder. Segons expliquen els portaveus del sector carni dels majoristes de Mercabarna, Enric Capafons i Valentín Choya, “Som el termòmetre de les tendències al sector”.


 I, en aquest sentit, les tendències són dues. Per una banda, els menús de casa estaran marcats per la tradició dominada pels rostits nadalencs amb les peces nobles de la vedella i el bou com el filet i la mitjana, i les espatlles de cabrit i lletó. D’altra banda, als restaurants es trobaran les apostes gastronòmiques que suposen, en paraules de Capafons:

“les puntes de llança de les novetats del sector com les carns madurades, les costelles de vedella o “ribs”, els melosos i els “onglets” de vedella

 Els majoristes d’Aliments Frescos proposen
“Aquestes Festes, Alegria i Bona cuina


D’altra banda,  els majoristes de Peix i Marisc, Fruites i Hortalisses, i Carn i Aviram de Mercabarna s’han unit en la campanya Aquestes Festes, Alegria i Bona Cuina”.  La iniciativa es concreta en la distribució d’una petita guia als mercats municipals de Barcelona i demarcació. Seran 21.000 unitats a l’abast de la clientela dels mercats amb suggeriments sobre producte fresc i receptes.  La publicació posa l’accent en la qualitat del producte com a essència d’un bon àpat i ofereix consells per triar i conservar els productes més típics – peix, marisc, fruites i hortalisses, carn i aviram – de les festes. També es pot accedir a la guia a   www.pernadalbonacuina.com

Scroll to Top