Sucarn Especialistas en Carne cumple estrictamente las medidas de suguridad ante el COVID-19, reforzando la limpieza y máxima higiene en sus instalaciones en Mercabarna.

Sucarn, servei essencial amb totes les exigències de seguretat davant el COVID-19

La companyia Sucarn, dedicada a la distribució de carn, compleix estrictament amb totes les exigències de seguretat davant el COVID-19. Com a empresa del sector alimentari,  Sucarn forma part del grup de serveis essencials. Per això, durant  l’estat d’alarma decretat pel Govern a causa del coronavirus, seguim treballant per garantir el proveïment i disponibilitat d’aliments i la seva seguretat amb les mesures fonamentals de lluita contra la pandèmia. La nostra actuació respon a les mesures exigides per garantir la seguretat i la protecció de la salut dels nostres treballadors i treballadores.

Per tot això, complim amb les recomanacions de l’ Organització Mundial de la Salut (OMS), i de COVID-19 and Food Safety: Guidance for Food Businesses.  També hem reforçat el nostre programa de neteja i desinfecció ja implantat dins el nostre sistema d’Anàlisi de Perills i Punts Crítics, APPCC.

Sucarn, actuació davant el coronavirus

El passat 14 de març, Sucarn ja establia un protocol  d’actuació  per fer front al virus. Les mesures adoptades contemplen aspectes com la regulació de l’entrada a les instal.lacions per part dels clients, proveïdors, etc.; les condicions per als transportistes i altres mesures.

Scroll to Top